Biskočiai su migdolais ir spanguolėmis

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Biskočiai su migdolais ir spanguolėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
140 gramų džiovintų spanguolių
110 gramų migdolų (skaldyti )
110 gramų miltų
110 gramų cukraus pudros
1 vienetas kiaušinių (trynys)
0.5 vieneto citrinų sulčių
1 šaukštas kepimo miltelių
1 šaukštas mėtų (smulkintos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių.
2.
Dubenyje sumaišyti visus komponentus: susmulkintas spanguoles, migdolus, miltus, cukraus pudrą, kepimo miltelius, citrinų sultis, kiaušinio trynį ir mėtas.
3.
Iš tešlos suformuoti rutulį, padalinti pusiau, tada iškočioti du pailgus kepaliukus ir sudėti ant kepimo skardos.
4.
Pašauti į orkaitę ir kepti 10 minučių arba kol gražiai pagels.
5.
Dantytu peiliu supjaustyti kepaliukus 2 cm storio įstrižais griežinėliais, suguldyti ant kepimo skardos ir kepti 6 - 8 minutes orkaitėje. Apversti ir dar trumpai padžiovinti.
6.
Iškepusius palikti atvėsti ant grotelių. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital