Biscotti su lazdyno riešutais ir cinamonu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Biscotti su lazdyno riešutais ir cinamonu
Autorius apie receptą: Labai skanūs, kvapnūs, traškūs sausainiai prie puodelio kavos ar arbatos. Labai skanūs, kvapnūs, traškūs sausainiai prie puodelio kavos ar arbatos. Daiva, Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų kvietinių miltų
180 gramų sviesto (kambario temperatūros)
200 gramų cukraus
150 gramų lazdyno riešutų
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis malto cinamono
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Riešutus stambiai sukapoti, maždaug per pusę.
2.
Elektriniu plakikliu išplakti minkštą, kambario temperatūros sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmušti kiaušinius. Maišyti, kol lengvai susimaišys.
3.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, druska, cinamonu ir suberti į sviesto ir kiaušinių masę. Šiek tiek pamaišius sudėti kapotus riešutus. Maišyti tiek tiek, kad pasiskirstytų riešutai ir neliktų sausų miltų. Jeigu kiaušiniai mažesni ir tešla atrodo per sausa, galima įpilti 2-3 šaukštus pieno.
4.
Kepimo popieriumi išklotoje skardoje suformuoti 2 kepaliukus.
5.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. Išimti iš orkaitės, leisti atvėsti 5-10 min. Supjaustyti riekelėmis. Pjaustyti nėra patogu dėl riešutų, todėl reikalingas kuo aštresnis peilis ir geriau atpjauti vienu-dviem judesiais. Riekeles suguldyti į kepimo skardą ir kepti dar 10-15 min, priklausomai nuo jų storio. Sausainiai turi būti dar šiek tiek minkšti, nes vėstant sukietėja.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital