Biscotti sausainiai su džiovintais vaisiais ir šokoladu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Biscotti sausainiai su džiovintais vaisiais ir šokoladu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 gramų kvietinių miltų
100 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
pagal skonį džiovintų abrikosų
pagal skonį saldainių (šokoladinių, nedidelių, apvalių)
pagal skonį razinų
pagal skonį džiovintų spanguolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Persijojau miltus su kepimo milteliais. Šluotele suplakiau kiaušinius su cukrumi ir subėriau miltus su kepimo milteliais.
2.
Abrikosus šiek tiek pasmulkinau. Verdančiu vandeniu nuplikiau razinas, spanguoles, abrikosus.
3.
Viską sudėjau į tešlą ir subėriau šokoladinius saldainiukus, gerai išmaišiau. Masė pavyko tvirta ir kažkiek lipo prie rankų.
4.
Truputį suvilgiusi rankas vandeniu, suformavau du pailgus batonėlius, kuriuos padėjau į kepimo skardą, ištiestą kepimo popieriumi.
5.
Kepiau 200 C laipsnių orkaitėje 20 - 25 min. Kepimo laiką stebėkite pagal savo orkaitę, aš orkaitės prieš tai nekaitinau. Batonėliai gražiai paruduoja, bet viduje nėra kieti.
6.
Dar šiltus supjausčiau riekelėmis ir vėl pašoviau apdžiūti į 150 C laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę 7 - 10 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital