Į faršą sudėti kiaušinį, krakmolo šaukštą, 2 šaukštus miltų, pagal skonį paukštienos prieskonių, druskos. Sutarkuoti morkas, jas sumaišyti su šaukštu "Vilniaus' majonezo, įtarkuoti po nedidelę skiltelę imbiero ir česnako. Iš faršo formuoti paplotėlius. Į jų vidų dėti po šaukštą morkų (galima jas ir aptroškinti) ir formuoti „ ežiukus“. Apvoliotus džiūvėsiuose papuošti „spygliukais“ iš morkų, įstatyti „akytes“ ir „nosytes“.
Juos orkaitėje kepti pusvalandį. Patiekti su "besmegeniu', suformuotu iš bulvių košės. Galima įdėti mėgstamų daržovių.
Pradžiuginkit jais savo vaikučius ar save!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)