Berlyno bulvienė

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Berlyno bulvienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g bulvių
100 g svogūnų
200 g rūkytos šoninės (su odele)
1 v.š. sutrinto mairūno (Kvapusis mairūnas)
1 morka
1 salieras
1 poras
1 šaukštas aliejaus
druskos
pipirų
4-5 stiklinės sultinio
1 v. š. žalių mairūno lapelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smulkiai sukapotus svogūnus pakepinti aliejuje, sudėti nuskustas, nuplautas ir kubeliais supjaustytas bulves, valandėlę pakepinti ir perdėti į puodą.
Įmesti rūkytos šoninės odelę bei nuluptas, nuplautas ir kubeliais supjaustytas daržoves, užpilti karštu sultiniu.
Viską užvirinti, suberti mairūną ir ant mažos ugnies virti 30 min.
Išimti odelę, o sriubą ataušinus išmaišyti plaktuvu arba pertrinti per sietelį.
Šoninę smulkiai supjaustyti, paskrudinti keptuvėje, suberti į sriubą.
Galiausiai sriubą pagardinti pagal skonį druska ir pipirais.
Patiekti su skrebučiais (iš bandelės), pabarstytą žaliu mairūnu arba petražolėmis.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital