Bemielės tešlos krepšeliai su sūrio įdaru ir braškėmis

AUTORIUS:
Alma K.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Bemielės tešlos krepšeliai su sūrio įdaru ir braškėmis
Skanaus !
Bemielės tešlos krepšeliai su sūrio įdaru ir braškėmis
Bemielės tešlos krepšeliai su sūrio įdaru ir braškėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
450 gramų braškių
4 lapai tešlos (bemielė)
30 gramų sviesto
125 gramai grietinėlės sūrio (PHILADELPHIA)
120 mililitrų varškės (grūdėta)
1 vienetas kiaušinių
50 gramų cukraus
1.5 šaukšto cukraus
1 šaukštelis citrinų sulčių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
12 vienetų braškių
1 vienetas kivių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Reikalinga keksiukų kepimo forma, skirta iškepti 8 keksiukams (forma gali būti kitokia, bet iš šio ingredientų kiekio iškepsite 8 krepšelius). Įdubos diametras apie 6 cm. Sviestą išlydykite. Trupučiu sviesto ištepkite formos įdubimus. Didesnę sviesto dalį pasilikite tešlos aptepimui.
2.
Įdarui gerai sumaišykite grietinėlės sūrį, grūdėtą varškę, kiaušinį, 1,5 šaukšto cukraus, vanilinį cukrų ir 1 arbatinį šaukštelį citrinos sulčių.
3.
Orkaitę įkaitinkite iki 175 ° C temperatūros.
4.
Iškočiokite visus 4 tešlos lakštus. Teptuku juos aptepkite lydytu sviestu.
5.
Visus keturis tešlos lakštus perpjaukite į keturias dalis. Viso gausite 16 tešlos kvadratėlių. Truputį paspausdami atsargiai įdėkite 8 tešlos kvadratėlius į įdubas formoje. Rankomis suformuokite krepšelius: dugną atsargiai formuokite pirštais, kraštelius gražiai subanguokite.
6.
Į visus suformuotus tešlos krepšelius po lygiai dėkite įdaro masę.
7.
Ant viršaus užklokite kitą tešlos kvadratėlį, truputį prispauskite jį ties viduriu ir gražiai suformuokite kraštus.
8.
Kepkite 10-15 minučių kol lengvai paruduos. Atsargiai išimkite krepšelius iš formos ir atvėsinkite ant grotelių.
9.
Į braškes pridėkite 50 g cukraus ir suplakite mikseriu. Tai ir bus pagaminto deserto padažas.
10.
Kiekvieną krepšelį papuoškite trimis skiltelėmis perpjautų braškių ir keliais kivio griežinėliais. Šis desertas pats skaniausias, kada yra patiektas karštas.
AUTORIUS: Alma K.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital