Beliašai su kefyru - minkšti ir skanūs

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 24
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Beliašai su kefyru
Autorius apie receptą: Beliašai pagal šį receptą pavyksta minkšti, skanūs, sotūs. Aš paprastai išsikepu juos anksčiau ir iki pietų laikau karštoje (išjungtoje) orkaitėje. Nuo to jie tampa dar Beliašai pagal šį receptą pavyksta minkšti, skanūs, sotūs. Aš paprastai išsikepu juos anksčiau ir iki pietų laikau karštoje (išjungtoje) orkaitėje. Nuo to jie tampa dar tampa skanesni. (...daugiau) Daiva, Gudės hobis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 24
Įdarui:
300 gramų faršo
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Tešlai:
500 gramų kvietinių miltų (+kočiojimui)
1 stiklinė kefyro
7 šaukštai aliejaus
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis sausų mielių (arba 15 gr šviežių)
1 šaukštelis druskos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Tešlai šiltą kefyrą išmaišyti su mielėmis ir cukrumi. Palikti šiek tiek pastovėti. Suberti kelis šaukštus miltų, palikti šiltai, kol suputos.
2.
Įmušti kiaušinį, pilti aliejų, išmaišyti, dalimis berti miltus, minkyti tešlą. Uždengti ir palikti šiltai valandėlei, kol pakils.
3.
Įdarui faršą išmaišyti su smulkintu svogūnu, prieskoniais ir kiaušiniu.
4.
Tešlą padalinti į maždaug 50 gr dydžio gabalėlius.
5.
Kiekvieną iškočioti ant pamiltuoto paviršiaus, į vidurį dėti po kupiną šauštą įdaro ir užlankstyti kraštelius link vidurio taip, kad viduryje liktų skylutė.
6.
Keptuvėje įkaitinti aliejaus ( jo kiekis priklausys nuo keptuvės dydžio) tiek, kad maždaug iki pusės apsemtų įdėtus beliašus.
7.
Pirmiausia beliašus dėti į įkaitintą aliejų skylute į apačia, kai apkeps, apversti ir kepti dar kelias minutes.
8.
Beliašus galima paruošti iš anksto, sudėti į puodą, uždengti dangčiu ir laikyti pašildytoje (išjungtoje) orkaitėje.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
As
2019-09-19 12:48
O kada naudoti alieju,tuos 7 saukstus? ATSAKYTI
Greta
2019-09-19 17:19
Į tešlą įmaišyti :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital