Be galo traškūs ir skanūs vafliai pagal Aliną

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Be galo traškūs ir skanūs vafliai pagal Aliną
Autorius apie receptą: Šitie vafliai skiriasi nuo visų kitų, anksčiau gamintų. Jie yra traškūs, tikrai traškūs. Skaniausi karšti, todėl rekomenduoju gaminti tiek, kiek galite suvalgyti iš karto. Šitie vafliai skiriasi nuo visų kitų, anksčiau gamintų. Jie yra traškūs, tikrai traškūs. Skaniausi karšti, todėl rekomenduoju gaminti tiek, kiek galite suvalgyti iš karto. Vėliau jie suminkštėja ir gali pasirodyti sausoki.
Viena iš gudrybių, kad jie būtų toookie traškūs yra specialus salyklo milteliai, kurių pas mus aišku neįmanoma (na aš bent jau nežinau kur) gauti. Truputį pagooglinau ir suradau, kad daiginti kviečiai gali puikiai pakeisti tuos miltelius.
(...daugiau) Alina, Apie viską
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
620 gramų pieno
350 gramų miltų
115 gramų sviesto
2 vienetai kiaušinių
50 gramų daigintų kviečių grūdų (sumaltų iki miltų)
7 gramai sausų mielių (arba 15 gr šviežių)
5 gramai cukraus
2 gramai sodos
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Suplakite 100 ml pieno ir mieles.
2.
Dubenyje sumaišykite miltus (paprastus ir daigintų kviečių), cukrų, druską, sodą.
3.
Į puodą įdėkite sviestą ir įpilkite likusį pieną. Pakaitinkite iki 40 C (maksimum 45 C) ir gerai išmaišykite, kad sviestas ištirptų, tada įmaišykite kiaušinius.
4.
Dubenyje sumaišykite visus ingredientus - mieles, miltų bei pieno mišinį. Palikite pakilti apie 2 valandas kambario temperatūroje, jei naudojate šviežias mieles tai 1-1,5 valandos arba per naktį šaldytuve.
5.
Įkaitinkite vaflinę ir kepkite vaflius. Jie bus tamsesni nei įprasta ir traškūs. Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ieva
2017-04-10 08:33
Kažkaip pradžioj galvojau, kad keistokai čia tos mielės ir soda, bet pabandžius galiu sakyt - APSIVALGYMAS! Vaikai prašė dar ir dar, vos spėjau kepti :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital