Be galo skanus tortas "Rafaello"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Be galo skanus tortas "Rafaello"
Autorius apie receptą: Susigundžiau ir aš jį iškepti, kai tiek daug skanių atsiliepimų apie jį prisiskaičiau. Visiems tiems, kurie neabejingi "Raffaello" saldainukams ir ne tik...
Susigundžiau ir aš jį iškepti, kai tiek daug skanių atsiliepimų apie jį prisiskaičiau. Visiems tiems, kurie neabejingi "Raffaello" saldainukams ir ne tik...
Dalia, Saldymetis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Biskvitui:
5 vienetai kiaušinių
230 gramų miltų
200 gramų cukraus
65 mililitrai aliejaus
15 gramų kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Pertepimui:
450 gramų grietinėlės
400 gramų kondensuoto pieno, saldinto
200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
50 gramų kokoso drožlių
1 pakelis grietinėlės standiklio
50 gramų migdolų drožlių
Sulaistymui:
200 mililitrų vandens
1 vienetas citrinų
2 šaukšteliai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Biskvitui kiaušinius elektriniu plakiklių išplakti su cukrumi ir vanile, kol masė padidės tris kartus ir pabals. Supilti aliejų, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir plakti iki vientisos masės.
2.
Tešlą pilti į 24-26 cm skersmens apvalią kepimo formą išteptą riebalais ir kepti 190 C orkaitėje apie 20-30 minučių. Patikrinti pagaliuku, ar iškepė. Atvėsinti.
3.
Kremui į grietinėlę suberti standiklį ir plakti iki standumo, palikti šaldytuve. Sviestą išsukti su kondensuotu pienu, suberti kokosų drožles ir pakepintas migdolų drožles. Viską išmaišyti, padėti pusvalandžiui į šaldytuvą. Į atvėsusią sviesto/kondensuoto pieno masę sukrėsti grietinėlę ir dar kartą viską išmaišyti.
4.
Biskvitų sulaistymui išspausti citrinų sultis, įpilti vandens, 2 a.š. cukraus ir viską išmaišyti, kol cukrus ištirps.
5.
Surenkame tortą: biskvitą perpjauname į tris dalis, dedam vieną į lėkštę, jį sulaistom citrinos užpilu, tepame kremo ir toliau viskas taip pat kartojasi. Viršus ir šonai aptepami kremu, pabarstome kokoso drožlėmis, puošiame pagal fantaziją. Dedame į šaldytuvą geriausiai nakčiai. Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (4)
Aurelija
2017-04-07 23:22
O kur tas migdolu drozles det, nes neakcentuojama ka su jomis daryt. ATSAKYTI
Loreta
2017-04-08 18:11
Pagal receptą jas reikia sudėti į pertepimą drauge su kokosų drožlėmis. Aš pati vietoje jų naudojau pasmulkintus migdolus, irgi labai gerai buvo, be galo skanus tortukas ATSAKYTI
Jolanta
2017-03-15 16:44
Gimtadieniui kepiau, visiems labai patiko ATSAKYTI
Saule
2017-03-03 19:37
Super torciukas, tikrai primena rafaello ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital