Be galo skanus marmurinis kavos keksas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Be galo skanus marmurinis kavos keksas
Autorius apie receptą: Be galo minkštas, kvepiantis ir drėgnas. Be galo minkštas, kvepiantis ir drėgnas. Dalia, Saldymetis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų miltų
300 gramų sviesto (minkšto)
300 gramų cukraus
4 vienetai kiaušinių
100 mililitrų pieno
30 gramų kakavos
5 šaukšteliai kavos (stiprios)
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą gerai išsukti su cukrumi ir druska, po vieną mušti kiaušinius ir po kiekvieno gerai išplakti. Miltus persijoti su kepimo milteliais, suberti į sviesto masę ir gerai išmaišyti, maišant supilti pieną.
2.
Trečdalį masės atidėti į kitą indą, įmaišyti kakavą bei 5 šaukštelius kavos ir gerai išmaišyti. Kekso formą patepti aliejumi arba sviestu, dėti dalį baltos masės, tada dalį rudos masės ir ant viršaus vėl baltos.
3.
Kepti 175 C laipsnių orkaitėje apie 45 - 60 minučių. Ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Justina
2021-10-04 19:26
Per daug sviesto, manau, pusė tiek užtektų ar bent 100 g mažiau,nes labai riebus gaunasi,kone gręžti galima ATSAKYTI
Aimonda
2019-11-28 09:27
Super keksas,ypač sekančia diena,kai palaikiau per nakti šaldytuve ATSAKYTI
Ilma
2017-05-09 16:39
Labai skanus keksas, liuks ATSAKYTI
Daiva
2017-05-03 09:28
Išbandžiau šį receptą ir labai patiko ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital