Faršo ir šoninės suktinukai - be galo skanūs

AUTORIUS:
Ieva Jakienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Faršo suktinukai su šonine
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas faršo
250 gramų kiaulienos šoninės (rūkytos)
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas bulvių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas česnako
1 saujelė džiūvėsėlių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Padažui:
2 šaukštai pomidorų padažo
1 šaukštas majonezo
2 skiltelės česnako
0.5 šaukštelio garstyčių
šiek tiek prieskoninių žolelių
šiek tiek vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į faršą įmušame kiaušinį, įtarkuojame bulvę, sudedame supjaustytus svogūną, česnakus, įberiame šiek tiek džiūvesėlių ir pagardiname druska bei pipirais. Aš farša ruošiu taip, bet kiekviena gali ruošti savaip. Formuojame iš faršo pailgus kukulius, juos apsukame šoninės gabalėliu ir persmeigiame smeigtuku.
2.
Paruoštus suktinukus dedame į išteptą aliejumi kepimo indą, uždengiame folija ir kepame 190 C laipsnių temperatūroje. Po 25 minučių nuimame foliją ir užpilame padažo, nebeuždengus kepame dar 25 minutes. Galiausiai apverčiame ir pakepame dar 10 minučių.
3.
Padažui pagaminti sumaišome majonezą su pomidorų padažu ir garstyčiomis, sutriname česnaką ir pagardiname žolelėmis. Įpilame šiek tiek vandens, kad būtų skystesnis.
AUTORIUS: Ieva Jakienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
as
2020-10-13 14:52
ar mano orkaite bloga
ATSAKYTI
Agnė
2020-10-13 16:53
Tikrai visą valandą kepėt? Jei taip, tikrai kažkas ne taip su orkaite, jei per tiek laiko neiškepė. ATSAKYTI
as
2020-10-13 14:51
tai kad po tiek laiko kepimo mesa zalia ATSAKYTI
Modesta
2017-03-25 14:03
O kokiu padazu uzpilt kai jau kepa..
ATSAKYTI
Mantė
2017-03-25 16:58
Parašyta paskutinėje pastraipoje, kokį padažiuką autorė naudojo :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital