Minkštos bandelės su mėsa - be galo skanios

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Bandelės su mėsa
Autorius apie receptą: Kai pirmą kartą perskaičiau šios tešlos receptą, suabejojau, ar tikrai skani tešla išeis, nes sudėtyje yra majonezas, bet smalsumas nedavė ramybės. Išties bandelės pavyko Kai pirmą kartą perskaičiau šios tešlos receptą, suabejojau, ar tikrai skani tešla išeis, nes sudėtyje yra majonezas, bet smalsumas nedavė ramybės. Išties bandelės pavyko super skanios - tešla minkštutė, puri, tokios puikios nesitikėjau, tad siūlau ir jums išbandyti. O įdarą galima pasirinkti bet kokį koki mėgstamą. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
500 gramų miltų
130 gramų majonezo
125 mililitrai pieno (šilto)
120 mililitrų vandens (šilto)
3 šaukšteliai cukraus
8 gramai sausų mielių
0.5 šaukštelio druskos
2 šaukštai pieno (aptepimui)
1 vienetas kiaušinių trynių (aptepimui)
Įdarui:
500 gramų faršo (jautienos ir kiaulienos)
125 gramai mocarela sūrio (arba kito sūrio)
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
2 skiltelės česnako
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai sultinio
2 šaukštai grietinės
šiek tiek krapų (smulkintų)
šiek tiek petražolių (smulkintų)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Cukrų, šiltą vandenį ir mieles išmaišyti ir palikti 10 minučių pastovėti. Po to įpilti šiltą pieną, įdėti majonezą ir išmaišyti. Suberti druską, persijotus miltus ir gerai išminkyti tešlą bent 6 - 7 minutes.
2.
Dubenėlį ištepti aliejumi, sudėti tešlą, uždengti maistine pėlvele ir palikti pakilti šiltoje vietoje apie 1 valandą.
3.
Įdarui į faršą įmušti kiaušinį, įtarkuoti svogūną, mocarelą, česnaką, įpilti sultinį, sudėti grietinę, prieskonius, smulkintus žalumynus. Viską gerai išmaišyti ir palikti pastovėti, kol telšla pakils.
4.
Pakilusią tešlą padalinti į 10 ar 12 dalių, iškočioti paplotėlius, dėti įdarą, suformuoti norimą formą ir gerai užspausti kraštus.
5.
Sudėti bandeles į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, prieš kepant aptepti kiaušinio-pieno plakiniu ir kepti 175 C laipsnių orkaitėje apie 40 minučių. Iškepusias bandeles uždengti švariu rankšluosčiu ir palikti trumpam atvėsti.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Dalia
2023-11-18 16:50
Tuomet per mažai riebalų jei limpa prie rankų. Tokiam kiekiui miltų dedu 130 gr. sviesto. Ir puiku.
ATSAKYTI
Povilas
2023-11-02 17:27
Čia kažkas nedarašyta. Tikrai ne tokia tešla. Limpa per daug. Miltų per mažai. ATSAKYTI
Milka
2022-10-26 18:14
O tesla prie ranku turi lipt? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital