BBQ vištienos tako

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Autorius apie receptą: Geras būdas atnaujinti įprastą tako skonį - įdaryti tako paplotėlius grilyje kepta vištienos filė. Prieš kepant, aptepkite vištieną originaliu Santa Maria lauko kepsnių Geras būdas atnaujinti įprastą tako skonį - įdaryti tako paplotėlius grilyje kepta vištienos filė. Prieš kepant, aptepkite vištieną originaliu Santa Maria lauko kepsnių padažu, kuris suteiks mėsai salstelėjusio dūmų skonio. Skanaus! (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 vienetai tortilijų (naudojome "Santa Maria")
Kepimui:
2 vienetai vištienos filė
pagal skonį barbekiu padažo (naudojome "Santa Maria"BBQ Sauce Original)
pagal skonį aitriųjų paprikų dribsnių (naudojome "Santa Maria")
pagal skonį akmens druskos (naudojome "Santa Maria")
Įdarui:
0.5 vieneto raudongūžių kopūstų
1 vienetas morkų
1 vienetas avokadų
1 pundelis svogūnų laiškų
0.5 vieneto žaliųjų citrinų (išspaustų sulčių)
pagal skonį barbekiu padažo (naudojome "Santa Maria"BBQ Sauce Original)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos krūtinėlę pagardinkite druska, aitriųjų paprikų dribsniais ir gausiai aptepkite kepsnių padažu. Apkepkite vištieną grilio keptuvėje ir pakepkite dar 15 minučių orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje. Taip vištiena bus sultingesnė.
2.
Kol vištiena keps, paruoškite kitus tako ingredientus.
3.
Šakute sutrinkite avokadą, perpjaukite citriną pusiau ir išspauskite sulčių, įberkite druskos. Supjaustykite morką ir raudonąjį kopūstą.
4.
Supjaustykite iškepusią vištieną.
5.
Ruoškite tako. Pirmiausiai dėkite trinto avokado, tuomet morkų, kopūstų ir pjaustytos vištienos. Ant viršaus užpilkite kepsnių padažo ir užberkite smulkintų laiškinių svogūnų.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital