Bazilikų Pesto

AUTORIUS:
Anželika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Bazilikų Pesto
Bazilikų Pesto
Bazilikų Pesto
Autorius apie receptą: Puikus, kvapnus pesto. Puikus, kvapnus pesto. Anželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 saujos baziliko
100 gramų kietojo sūrio
100 mililitrų alyvuogių aliejaus
80 gramų kedro riešutų
2 skiltelės česnako
pagal skonį himalajų druskos
pagal poreikį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Sūrį sutarkuoti.
2.
Maisto smulkintuve sutrinti baziliką, sūrį, riešutus, česnaką, aliejų, citrinų sultis, druską ir pipirus iki vientisos konsistencijos masės.
3.
Laikyti šaldytuve.
Patarimai:
Pesto padažai puikiai tinka su makaronais, užsitepti ant duonelės, kaip padažas salotoms, mėsai, prie bulvyčių, žuvies, sumuštiniams. Daugiau pesto variantų, paruošimo, saugojimo ir naudojimo idėjų rasite šiame straipsnyje.
AUTORIUS: Anželika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital