Batono pudingas

AUTORIUS:
Ieva Visockytė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Batono pudingas
Batono pudingas
Batono pudingas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 riekės batono
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas majonezo
4 šaukštai pieno
1 žiupsnelis prieskonių
2 riekės sūrio
1 saujelė vištienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Puodelį ištepkite sviestu.
2.
Išplakite kiaušinį su majonezu ir pienu. Galite įberti mėgiamų prieskonių.
3.
Naudojau mažas TIP TOP batono riekeles. Nuo batono riekių nupjaustykite kraštelius, patepkite jas sviestu. Pirmąją riekelę dėkite į sviestu išteptą puodelį, dėkite vištieną (galite pakeisti bet kokia kita mėsa ar daktariška dešra), dėkite sūrio riekelę, pilkite dalį kiaušinio / pieno / majonezo plakinio. Paspauskite. Vėl dėkite vištieną, sūrį, batoną, pilkite plakinį.
Kartokite, tiek kartų, iš kiek riekelių darote. Viršutinis sluoksnis turi būti batono. Aš dar pabarsčiau pomidoro gabaliukų ir baziliko, raudonėlio.
4.
Užpilkite likusį plakinį. Nebijokite, jei susigėrė ne visas - taip geriau. Palikite pastovėti, kad įsigertų, kepdamas skystis išgaruos.
5.
Dėkite į mikrobangų krosnelę 2 - 3 min. Neperkepkite.
AUTORIUS: Ieva Visockytė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital