Batonas su sūriu

AUTORIUS:
Kotryna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Batonas su sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
5 g mielių
30 g cukraus
20 g margarino VILNIUS kepiniams
30 g kedro riešutų
500 g kvietinių miltų
0,5 šaukštelio druskos
120 g sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite visus sausus ingredientus - tai yra mieles, miltus, druską ir cukrų. Viduryje padarykite duobutę, į kurią supilkite ištirpintą margariną ir pamažu pilkite vandens, minkykite tešlą, Ji turi nelipti prie rankų. Aptepkite aliejumi ir palikite kilti apie 60 minučių Padvigubėjusią tešlą gerai perminkome ir iškočiojame. Sūrį susitarkuojame stambia tarka. Dalį sūrio paliekame apibarstimui, o kitą dedame ant iškočiotos tešlos. Tešlą susukame į ritinį, kurį apibarstome sūriu ir kedro riešutais. Kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 180 laipsnių apie 30 – 45 minutes.
AUTORIUS: Kotryna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital