Baronkos

AUTORIUS:
Marija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Baronkos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
550 g miltų
8 g sausų mielių
1 šaukštelis druskos
70 g margarino VILNIUS kepiniams
0,5 šaukto cukraus
2 kiaušiniai
20 g sezamo sėklų ir aguonų
100 ml aliejaus
1 stiklinė pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mielės ištirpinamos su šiltu pienu, sumaišoma su cukrumi ir šiek tiek miltų. Paliekama pastovėti, o tada dedama druskos, margarino ir likusius miltus. Gerai suminkoma tešlą, kuri turi būti minkšta. Paliekama pakilti 30 minučių kambario temperatūroje. Tešla dalinama į gabaliukus, kurie iškočiojami į juostas. Juostos susukamos ir sujungiamos, padarant ratą. Taip padarytas baronkas paliekame dar 30 minučių, kepimo formoje išteptoje riebalais. Baronkos aptepamos kiaušinio plakiniu ir apibarstoma norimais priedais, mano atveju sezamais ir aguonomis. Kepama 20 – 25 minutes orkaitėje, įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros.
AUTORIUS: Marija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital