Barbarkutis

AUTORIUS:
Ieva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Barbarkutis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 barbarkos, didelės
0,25 obuolio
2 a. š. medaus
0,5 stiklinės vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į virtuvinį kombainą sudėti barbarką, obuolį, medų, supilti vandenį ir viską sutrinti. Skanaus :)  
AUTORIUS: Ieva
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (10)
Taiaš
2015-10-18 08:39
Dėkui. Gal... ATSAKYTI
Roma
2015-10-17 18:20
Barbarkomis vadina rabarbarus... Gal tai jie naudojami? ATSAKYTI
Taiaš
2015-10-17 16:30
Vis dar laukiu atsakymo ATSAKYTI
Taiaš
2015-10-16 15:37
Vis dar laukiu atsakymo. Ir kiek man čia reikės kankintis?
ATSAKYTI
Taiaš
2015-10-15 18:59
Vis dar laukiu atsakymo ATSAKYTI
Taiaš
2015-10-14 16:51
Nieko nėr ? Visi išėjo ? NIekas nieko nežino? Tai kam rašyt tokį receptą ? ATSAKYTI
Taiaš
2015-10-13 19:27
Kažin, čia dar yra gyvų? Ar jau numiręs tinklapis? A-ūūūūūūūūū-ū-ū-ū-ū-ū-ū-ū-ū-ū-ū! Niekas su manim nebendrauja :( ATSAKYTI
Taiaš
2015-10-13 14:09
Laukiu atsakymo. Laukiu - nesulaukiu ATSAKYTI
Taiaš
2015-10-11 18:12
Vis dar laukiu atsakymo... ATSAKYTI
Taiaš
2015-10-09 17:10
Paaiškinkit man, žioplai, kas ta "barbarka"? Pas mus tai barbarka vadina tokį didelį ir sunkų medgalį, kuriuo trombuoja kubile raugiamus kopūstus. Todėl nemanau, kad jūs tą medgalį tarkuojat... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital