Baravykų užkandis

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Baravykų užkandis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g baravykų, šviežių
1 svogūno
300 g grietinėlės
400 g vištienos filė
2 kiaušinių
200 g džiūvėsėlių, maltų
Druskos, pipirų
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Išvalytus baravykus smulkiai supjaustyti. Svogūną smulkiai sukapoti. Svogūnus pakepinti aliejuje (galima pridėti gabalėlį sviesto). Pridėti baravykus ir kepti, kol grybai gražiai paruduos. Pardinti druska, pipirais. Pridėti grietinėlės ir troškinti uždengus dangtį apie 20 minučių. Prie užkandžio labai tinka vištienos filė kepsniukai. Filę supjaustyti juostelėmis. Suplakti kiaušinius. Mėsą apibarstyti druska bei pipirais. Apvolioti džiūvėsėliuose, po to kiaušinio plakyje ir vėl džiūvėsėliuose. Kepti aliejuje iš abiejų pusių. Skanaus.
 

AUTORIUS: Kristina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
ukandis
2014-12-30 17:37
labai buvo skanus uskanis ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital