Soti perlinių kruopų sriuba su baravykais

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Perlinių kruopų sriuba su baravykais grybais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų baravykų (naudojau šaldytus)
3 vienetai bulvių
100 gramų perlinių kruopų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 pundelis petražolių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
šiek tiek sviesto (arba aliejaus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Perlines kruopas iš vakaro užmerkti.
2.
Kitą dieną išmirkusias kruopas nusunkti, sudėti į puodą ir užpilti švariu vandeniu (arba sultiniu). Vandens pilkite pagal norimą sriubos tirštumą. Užvirinkite ir leiskite virsnoti ant nedidenėlės ugnies.
3.
Ant šiek tiek sviesto arba aliejaus pakepinkite smulkiai pjaustytą svogūną ir šiaudeliais (arba pusžiedžiais) pjaustytas morkas. Pakepintas daržovės dėkite virti drauge su perlinėmis kruopomis.
4.
Kai kruopos suminkštės, dėkite kubeliais pjaustytas bulves ir pasmulkintus baravykus. Šiek tiek pavirkite, iki bulvės suminkštės. Pagal skonį pagardinkite druska, pipirais, mėgiamais prieskoniais ir žalumynais. Skanaus!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital