Baravykai kepti ant sviesto

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Baravykai kepti ant sviesto
Baravykai kepti ant sviesto
Baravykai kepti ant sviesto
Baravykai kepti ant sviesto
Autorius apie receptą: Taip kepti švieži baravykai, mums patys gardžiausi. Kvapnūs, traškūs. Taip kepti švieži baravykai, mums patys gardžiausi. Kvapnūs, traškūs. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
5 vienetai baravykų
60 gramų sviesto
2 skiltelės česnako
1 šlakelis aliejaus
pagal skonį druskos
pagal poreikį maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
pagal poreikį grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuvalome grybus švariai. Pjaustome riekutėmis 3-5 mm.
2.
Keptuvėje (labai tinka lietiniams skirta keptuvė) ištirpinti sviestą ir įpilti šlakelį aliejaus, kad sviestas nedegtų. Ant lėtos ugnies, pridengus, apkepti grybus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Prieš kepimo pabaigą pabarstyti druska, pipirais ir užtarkuoti česnako.
3.
Labai skanu prie grybų tiek virtos, tiek skrudintos bulvės ir kitos daržovės pasirinktinai. Prie šio patiekalo privalo būti grietinė. Į ją mirkome karštus baravykus ir su pasimėgavimu suvalgome.
Patarimai:
Labiausiai tinka didesni, mėsingi baravykai. Tuomet jie kvapnesni ir skonis geresnis.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital