Barankyčių užkandžiai su mėsa ir sūriu

AUTORIUS:
Teresė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Riestainiai su įdaru
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Visos šeimos ir draugų labai mėgstamas ir labai greitas pagaminamas užkandis! Labai skanūs ir šilti, ir atvėsę! Visos šeimos ir draugų labai mėgstamas ir labai greitas pagaminamas užkandis! Labai skanūs ir šilti, ir atvėsę! Teresė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų riestainių
0.5 stiklinės pieno
Įdarui:
200 gramų faršo
150 gramų sūrio (tarkuoto)
50 gramų pomidorų padažo
2 šaukštai grietinės
1 šaukštelis prieskonių mėsai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įdarui faršą sumaišyti su grietine ir prieskoniais.
2.
Riestainius porą minučių pamirkyti piene. Nukošti, palikti šiek tiek nuvarvėti ir sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Į riestainių vidurį dėti įdaro, ant viršaus dėti truputį pomidorų padažo, užberti sūrio.
3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 - 20 minučių.
AUTORIUS: Teresė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital