Banoffee - plaktos grietinėlės ir sausainių desertas su Rududu ir bananais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Banoffee - desertas su Rududu ir bananais
Banoffee - desertas su Rududu ir bananais
Banoffee - desertas su Rududu ir bananais
Banoffee - desertas su Rududu ir bananais
Autorius apie receptą: Kone klasika tapęs greitai pauošiamas desertas tikrai neužlaikys jūsų virtuvėje. O geriausia - po pietų bus kuo pasilepinti! Paruošti labai lengva ir užtrunka tik 20 minučių! Kone klasika tapęs greitai pauošiamas desertas tikrai neužlaikys jūsų virtuvėje. O geriausia - po pietų bus kuo pasilepinti! Paruošti labai lengva ir užtrunka tik 20 minučių! Inga's Sweeterie
Redakcijos nuomonė: Pagaminamas šis skanėstas itin lengvai, o skonis... Prarysit liežuvį, pažadame! Bananų ir karamelės derinys yra laiko patikrintas ir tobulas. O kur dar grietinėlė ir tarkuotas Pagaminamas šis skanėstas itin lengvai, o skonis... Prarysit liežuvį, pažadame! Bananų ir karamelės derinys yra laiko patikrintas ir tobulas. O kur dar grietinėlė ir tarkuotas šokoladas. Visi ingredientai susijungia į darnią, gardžią ir iš proto dėl skonio vedančią visumą. Taip, šis skanėstas skalsus, bet vertas kiekvieno savo kąsnio. Būtinai, būtinai paragaukite! (...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
300 gramų grietinėlės, 35% riebumo
100 gramų sausainių (naudojau sviestinius)
10 gramų sviesto
1 skardinė karamelizuoto kondensuoto pieno
2 vienetai bananų
2 šaukštai šokolado (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sausainius sutrinkite maisto smulkintuvu.
2.
Išlydykite sviestą ir sumaišykite su sausainiais. Išdalinkite lygiomis dalimis į taures. Šiek tiek suspauskite.
3.
Šaukštu permaišykite karamelizuotą sutirštintą pieną, kad suminkštėtų. Išdalinkite į taures, išlyginkite paviršių.
4.
Bananą supjaustykite plonomis riekelėmis. Išdėliokite ant karamelizuoto sutirštinto pieno.
5.
Išplakite grietinėlę iki apystandžių putų. Šaukštu uždėkite ant bananų, kol užsipildys taurė.
6.
Apibarstykite tarkuotu šokoladu ir patiekite.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Ingos knygoje "Graikijos virtuvė"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis