Bandutės "Sraigutės" su uogiene - gražios ir labai skanios!

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Bandutės (bandelės) sraigutės su uogiene
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
300 gramų miltų
120 mililitrų vandens (šilto)
1 vienetas kiaušinių
1/4 stiklinės cukraus
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis sausų mielių
0.5 šaukštelio druskos
Pertepimui:
100 gramų sviesto
5 šaukštai uogienės (apytikriai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Dubenyje sumaišyti miltus, mieles, druską ir cukrų, tada įmušti kiaušinį, supilti aliejų ir vandenį, ir elektriniu plakikliu lengvai maišyti apie 10 minučių. Tešla turi būti minkšta.
2.
Dėti tešlą į kitą dubenėlį išteptą sviestu, uždengti maistine plėvele ir palikti pakilti. Tešla turi pakilti dvigubai.
3.
Kai tešla pakils, ją padalinti į 5 dalis, stalą ištepti sviestu ir iš kiekvieno gabalėlio iškočioti stačiakampius. Juos ištepti sviestu, ant krašto uždėti vieną eilutę uogienės, suvynioti ir susukti kaip sraigę.
4.
Bandeles aptepti sviestu, palikti 30 minučių pakilti ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital