Bandelės su razinomis ir riešutais

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Bandelės su razinomis ir riešutais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g miltų
1 pakelis sausų mielių
100 g smulkaus cukraus
2 pakeliai vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
130 g tirpinto šilto sviesto
2 kiaušinių
130 ml šilto pieno
100 g razinų
50 g kapotų migdolų ar lazdyno riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliniame dubenyje sumaišyti miltus su mielėmis. Įberti pusę cukraus, 1 pakelį vanilinio cukraus, druskos, įpilti 100 g tirpinto drungno sviesto, drungną pieną ir įmušti kiaušinius. Mikseriu su antgaliu tešlai viską maišyti 5 min. iš pradžių mažu, paskui dideliu greičiu. Tešlą palaikyti šiltoje vietoje, kol pakils dvigubai. Tada suminkyti rankomis ant minkymo lentos. Iškočioti tešlą 45-35 cm stačiakampiu ir aptepti 30 g minkšto sviesto. Pasiruošti priedą: sumaišyti razinas su likusiais 50 g cukraus, antruoju pakeliu vanilinio cukraus, kapotais riešutais ir apibarstyti tešlą. Viską suvynioti ir supjaustyti 1,5 cm storio riekelėmis. Jas sudėlioti ant sviestu pateptos skardos. Vėl padėti šiltai, kol bandelės pakils dvigubai. Dėti į orkaitę, įkaitintą iki 175-200 laipsnių, ir kepti 15-20 min. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital