Bandeles su pudingu ir uogomis

AUTORIUS:
Ligita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Bandeles su pudingu ir uogomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešla:
500 g miltų,
250 ml pieno ar išrūgų,
25 g mielių arba 4 a.š. sausų mielių,
2 kiaušinio tryniai,
100 g cukraus,
100 g sviesto ar margarino.
Įdarui paruošiame pudingą ir jį atvėsiname.
1 pak. vanilinio pudingo,
50 g sviesto,
100 g cukraus,
2 stiklinės pieno pudingui,
1 stiklinės šaldytų uogų ar uogienės.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš produktų paruošiame mielinę teslą.Pakilusią tešlą iškociojame ir padarome stačiakampės formos, aptepame atvėsusiu pudingu. Kraštinę tešlos dalį lenkiame iki vidurio,ant viršaus užlenkiame kitą kraštą. Pjaustome 2 cm storio riekelėmis ir lengvai jas persukame. Dedame į sviestiniu popieriumi išklotą, arba tiesiog pabarstytą miltais skardą. Aptepame kiaušinio plakiniu ir leidžiame pakilti 30 min. Kepame orkaiteje 30 min. 180 laipsnių temperatūroje. Atvėsiname ant grotelių. Idealus variantas, jei tešlą pagamintumėte duonkepėje, bet jei neturite, gerai ir rankomis. Labai skanu... Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Ligita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital