Bandelės su kumpio ir sūrio įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Bandelės su kumpio ir sūrio įdaru
Bandelės su kumpio ir sūrio įdaru
Bandelės su kumpio ir sūrio įdaru
Bandelės su kumpio ir sūrio įdaru
Bandelės su kumpio ir sūrio įdaru
Autorius apie receptą: Sočios plikytos bandelės su kumpio ir sūrio įdaru. Minkštutėlis vidus ir traški aguonomis nusėta plutelė nepaliks abejingų. Sočios plikytos bandelės su kumpio ir sūrio įdaru. Minkštutėlis vidus ir traški aguonomis nusėta plutelė nepaliks abejingų. Natalija, Stebuklinga mėta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
580 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų BAJORIŠKUS aukščiausios rūšies 405 C) (+ apie 50 gramų minkymui)
375 mililitrai vandens (šilto)
85 gramai sviesto
11 gramų sausų mielių
2 šaukšteliai druskos
1.5 šaukšto cukraus
Įdarui:
200 gramų kumpio
200 gramų sūrio
Viršui:
1 vienetas kiaušinių
pagal poreikį aguonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sumaišome vandenį, mieles ir cukrų. Paliekame suaktyvėti 5–10 min.
2.
Beriame druską, miltus, sviestą ir minkome 10 min. Tešla nebus kieta.
3.
Uždenkite ir palikite šiltai kilti.
4.
Tešlą apiberiame miltais, kad neliptų prie rankų ir padalijame į 8 dalis.
5.
Rankomis suformuojame stačiakampius (apie 10 x 30 cm), į kiekvieną beriame smulkinto kumpio ir tarkuoto sūrio (jeigu norite, galima įdėti smulkintų alyvuogių, jalapeno, saulėje džiovintų pomidorų).
6.
Sujungiame ilguosius tešlos kraštus, užspaudžiame suformuodami „vamzdelius“.
7.
Lenkiame U forma, o tada laisvuosius du galus užlenkiame į vidų. Taip, kad susiformuotų riestainis „Pretzel“. Žinoma, galite susukti „sraigę“ ar padaryti „8“ formą.
8.
Kiekvieną riestainį panardiname 20–30 sekundžių į didelį puodą su verdančiu vandeniu.
9.
Kiaurasamčiu ištraukiame ir sudedame ant kepimo formos su sviestiniu popieriumi. Geriausia tai daryti po vieną.
10.
Kiaušinį išplakame su šlakeliu vandens ir aptepame riestainius.
11.
Gausiai beriame aguonų.
12.
Kepame 200 °C įkaitintoje orkaitėje 15–18 min., kol gražiai apskrunda. Skanaujame šiltus.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital