Bandelės su aguonomis

AUTORIUS:
Ina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Bandelės su aguonomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
250 mililitrų pieno
550 gramų miltų
75 gramai sviesto
100 gramų cukraus
2 šaukšteliai vanilinio cukraus (SAUDA)
2 šaukšteliai sausų mielių
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštas sviesto
2 šaukštai aguonų (SAUDA)
2 šaukštai razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į pašildytą pieną suberiamos mielės, cukrus,"SAUDA" vanilinis cukrus išmaišoma ir paliekama keletai minučių. Pamažu suberiami persijoti miltai, įberiamas žiupsnelis druskos ir užminkoma tešla (minkoma apie 10 min.). Baigiant minkyti supilamas ištirpintas sviestas. Tešla turi būti minkšta, puri. Užminkyta tešla uždengiama ir paliekama 1 val. šiltai, kad pakiltų. Tešla padalinama į dvi dalis, Vieną iš jų įberiama razinų ir išminkoma..
2.
Stalas pabarstomas miltais ir iškočiojami du 5-7 mm storio tešlos lakštai. Tešla kuri buvo su razinomis suvyniojama į vyniotinį, o tos kitos tešlos paviršius patepamas minkšu sviestu ir gausiai pabarstomas guonomis sumaišytomis su cukrumi ir suvyniojama į vyniotinį. Abieji vyniotiniai supjaustomi 3-4 cm pločio griežinėliais, sudedami į kepimo popieriumi išklotą skardą ir paliekami apie 30 min. šiltai, kad pakiltų.
3.
Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 190 ° temperatūroje apie 15-20 min., kol gražiai pagelsta.

Skanaus!
AUTORIUS: Ina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Anonimas
2020-07-09 15:40
kažkoks š tešla gavosi, nesąmonė ATSAKYTI
Laura
2020-03-20 06:39
Man neiškilo tešla ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital