Bananų duona be kvietinių miltų

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Bananų duona be kvietinių miltų
Bananų duona be kvietinių miltų
Bananų duona be kvietinių miltų
Bananų duona be kvietinių miltų
Autorius apie receptą: Kepdama šitą pyragą tikrai nesitikėjau, kad jis gausis toks trapus ir lengvas. Valgant gali jausti visus skonius, nei vienas ingredintas nedingsta. Tobulas su arbata ar stikline Kepdama šitą pyragą tikrai nesitikėjau, kad jis gausis toks trapus ir lengvas. Valgant gali jausti visus skonius, nei vienas ingredintas nedingsta. Tobulas su arbata ar stikline pieno. Matavimui naudojama 250 ml stiklinė (...daugiau) Greta, Wild Spoons
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai bananų (prinokusių)
2 vienetai kiaušinių
1 ir 1/4 stiklinės grikių miltų
3 šaukštai cukraus
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
3 šaukštai vandens
1 šaukštelis chai prieskonių (arba kardamono, cinamono ir malto imbiero)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, bananus sutrinti šakute. Viską sumaišyti kartu su aliejumi ir vandeniu. Atskirame inde sumaišyti visus sausus ingredientus. Drėgną mišinį sumaišyti su sausu, supilti į kepimo popieriumi išklotą pailgą kekso formą.
2.
Kepti iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 25 - 30 minutes, arba kol įsmeigus dantų kraštuką jis nebebus aplipęs tešla.
Daugiau gardžių ir patikrintų receptų galite rasti šioje Gretos knygoje
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (3)
Marija
2018-02-10 17:08
Dažnai kepu įvairius pyragus bananu pagrindu be kvietinių miltu, bet sis važiavo i šiukšlių dėže :( Labai tankus, labiau išdžiūvęs nei iškepęs. ATSAKYTI
Birutė
2017-08-10 19:25
Mano dukra, kuri netoleruoja glitimo, valgė pilna burna. Duona skani ir be prieskonių (nedėjau dėl vaiko polinkio į alergijas). Tikrai kepsiu dar ne kartą. ATSAKYTI
Toma
2017-08-10 22:47
Mums irgi si duonele labai patiko, papildomai cukraus nedejau, idejau tik sauksta medaus, saldumo pakako :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital