Bananiniai blynai su uogomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Bananiniai blynai su uogomis
Bananiniai blynai su uogomis
Bananiniai blynai su uogomis
Autorius apie receptą: Saldūs blynai su bananais ir šilauogėmis - tikri pusryčių karaliai. Iškepti blynai. Didelis kavos puodelis ir mintys klaidžioja toli, toli. Ak, kaip mėgstu tokius rytus.... Saldūs blynai su bananais ir šilauogėmis - tikri pusryčių karaliai. Iškepti blynai. Didelis kavos puodelis ir mintys klaidžioja toli, toli. Ak, kaip mėgstu tokius rytus.... Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 mililitrų kvietinių miltų
200 mililitrų kefyro
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas bananų
2 saujos šilauogių
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius šluotele išplakame su cukrumi. Supilame kefyrą. Suberiame miltus, kepimo miltelius ir druską. Masę gerai išmaišome.
2.
Bananą supjaustome griežinėliais, įmaišome į blynų tešlą.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų.
4.
Šaukštu semiame tešlos ir dedame į keptuvę. Ant viršaus dedame po kelias šilauoges. Blynelius apverčiame po kelių minučių ir pabaigiame kepti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital