Bananinės spurgytės

AUTORIUS:
Miglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Bananinės spurgytės
@ Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1.5 stiklinės miltų
0.5 stiklinės jogurto
1 vienetas bananų (pernokusių)
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai cukraus
2 šaukštai aliejaus
2 šaukštai degtinės
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio druskos
Pabarstymui:
4 šaukštai cukraus pudros
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bananą šakute sutrinti iki košelės. Kartu sumaišyti jogurtą, aliejų ir kiaušinį. 
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, druska ir cukrumi. Viską sudėti į vieną dubenį ir lengvai išmaišyti. Supilti degtinę ir dar kartą permaišyti. Turi gautis tokia posunkiai maišoma, tiršta tešla. Jeigu gavosi skystesnė, pridėkite dar miltų.
2.
Pasemkite samteliu, skirtu ledams, arba šaukštu masės ir dėkite į gerai įkaitintą aliejų.
3.
Iškeptas spurgeles dėkite ant popierinių rankšluostukų, kad sugertų aliejaus perteklių. Prieš tiekiant pabarstykite cukraus pudra. Skanaus!
AUTORIUS: Miglė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Rima
2017-06-21 18:59
O jogurtas kokio riebumo? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital