Bananai "Flambe"

AUTORIUS:
Čiop Čiop kulinarijos kursai
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Bananai "Flambe"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 apelsinas
3 prinokę bananai

2 valg. šaukštai nesūdyto sviesto
3 valg. šaukštai rudojo cukraus

½ puodelio juodojo romo
¼ puodelio brendžio arba apelsinų likerio
1 žiupsnelis druskos
Plaktos grietinėlės

 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Sutarkuok apelsino žievelę ir išspausk iš apelsino sultis. Keptuvėje (vidutiniame karštyje) išlydyk sviestą ir cukrų. Tuomet sudėk tarkuotą apelsino žievelę. Viską maišyk tol, kol cukrus karamelizuosis. Nuimk keptuvę nuo ugnies, įmaišyk likerį, apelsino sultis ir druską. Tada vėl uždėk keptuvę ant ugnies ir sudėk per pusę perpjautus bananus. Dėk perpjauta puse žemyn. Kepk, kol jie glazūruosis ir gražiai parus. Nuimk keptuvę nuo ugnies ir perdėk bananus į lėkštes. Įpilk romo į keptuvę ir pakaitink kelias sekundes. Užpilk padažą ant bananų ir degtuku padek. Patiek su plakta grietinėle. Eksperimentuok. Juk alkoholis gali būti naudojamas ne tik desertuose, bet ir nesaldžiuose patiekaluose. Jis suteiks patiekalams stipresnį skonį ir puikų aromatą.   Išmokite gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt
AUTORIUS: Čiop Čiop kulinarijos kursai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital