Baltos pusnys

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Baltos pusnys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 mililitrų pieno
2 šaukštai krakmolo
2 šaukštai cukraus
1 sauja džiovintų vaisių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
300 ml pieno užkaitinti.
Likusį, sumaišyti su cukrumi ir krakmolu.
Kai pienas ims burbuliuoti, nukelti nuo ugnies, berti krakmolą ir maišyti, kad nesusidarytų gumulėlių, vėl statyti ant ugnies ir kaitinti.
Nuolat maišyti, kai masė ims tirštėti - nukelti nuo ugnies.
2.
Indelius, kuriuose tieksite putėsius, perskalauti šaltu vandeniu ir nusausinti.
Supilti masę, o viršų apiberti džiovintais riešutais.
Palikti šaldytuve, kad sustingtų. Skanaus!
3.
P.s. krakmolo gali prireikti ir truputį daugiau, priklausomai nuo pieno riebumo.
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital