Baltoji mišrainė be majonezo

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Baltoji mišrainė be majonezo
Autorius apie receptą: Kiekvienais metais mūsų šventinis Kalėdinis ir Naujųjų metų stalas yra tradicinis. Gaminu pagal močiūtės, mamos receptus. Nes šie skoniai yra šilčiausi prisiminimai iš Kiekvienais metais mūsų šventinis Kalėdinis ir Naujųjų metų stalas yra tradicinis. Gaminu pagal močiūtės, mamos receptus. Nes šie skoniai yra šilčiausi prisiminimai iš vaikystės. Nematau nieko blogo, jei kartą metuose suvalgysiu mišrainės su virta dešra ir majonezu. Tačiau šiais metais užsimanau padaryti šventinį stalą palankesnį sveikatai ir nutariau iš anksto išbandyti naujus receptus, kad netektų nusivilti. Pradėjau nuo baltosios mišrainės. Ši sveika šios mišrainės versija mums labai patiko. Ingredientų kiekį galite mažinti arba didinti pagal jūsų skonį. (...daugiau) Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų bulvių (virtų)
300 gramų vištienos filė
4 vienetai kiaušinių (virtų)
1 vienetas obuolių (didelio)
200 gramų agurkų
200 gramų šaldytų žirnelių (virtų)
1 vienetas morkų (virtos)
1 skiltelė česnako (nebūtina)
pagal poreikį graikiško jogurto
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
200 gramų graikiško jogurto
1 vienetas raugintų agurkų (mažo)
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Vištienos filė marinuojame jogurte su prieskoniais (aš naudojau druską, pipirus ir išspaudžiau skiltelę česnako) apie 2 val.
2.
Vištienos filę išverdame garuose.
3.
Morką, bulves, šviežią agurką, obuolį, kiaušinius, vištieną supjaustome kubeliais. Sumaišome su žirneliais.
4.
Raugintą agurką sutarkuojame, nuspaudžiame skystį ir sumaišome su jogurtu, pagardiname prieskoniais. Galima visus padažo ingredientus sutrinti maisto smulkintuvu, tik tuomet padažas bus kiek skystesnis.
5.
Sumaišome visus ingredientus ir paliekame šiek tiek pastovėti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital