Balto vyno padažas prie žuvies

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Balto vyno padažas prie žuvies
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Autorius apie receptą: Padažą paruošti nesudėtinga, o kiekvienam kąsneliui suteikia neapsakomą skonį. Šį padažą labai gardu tiekti prie Padažą paruošti nesudėtinga, o kiekvienam kąsneliui suteikia neapsakomą skonį. Šį padažą labai gardu tiekti prie azijietiškai keptos žuvies. (...daugiau) Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 mililitrų balto vyno (sauso arba pusiau sauso, tinka ir nealkoholinis)
100 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
50 gramų sviesto
0.5 vieneto citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į prikaistuvį supilti baltą vyną ir iš citrinos išspaustas sultis. Užvirinti ir pavirti 2 minutes, kad vynas truputį nugaruotų.
2.
Supilti grietinėlę. Kai sušils, dėti sviestą. Kaitinti maišant ant vidutinės ugnies, kol sviestas ištirps ir padažas truputį sutirštės.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital