Baltieji šparagai su pistacijomis

AUTORIUS:
Jūratė Sarapovienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Baltieji šparagai su pistacijomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g baltų šparagų
2 saujų pistacijų
100 g sviesto
4 bulvių
1 saujos petražolių
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio cukraus
1 a. š.  balto vyno acto
0,5 citrinos sulčių
1 saujos petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:

Nulupti šparagus, surišti pundeliais ir įdėti į verdantį vandenį (sudėti druską, cukrų, actą). Virti apie 10 minučių.

Išvirti bulves.

Inde ištirtipnti sviestą ir jame apkepti susmulkintas pistacijas, įdėti susmulkintas petražoles, supilti citrinos sultis ir ,maišant, pakepti keletą minučių.

Į lėkštę sudėti bulves, šparagus ir juos užpilti pistacijų pagardu.

Patiekalas skirtas 4 asmenims. Gaminti apie 1 val. Tinka su baltu atšaldytu vynu.

Skanaus :)

 

AUTORIUS: Jūratė Sarapovienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital