Balti rusiški šaltibarščiai arba "Okroška"

AUTORIUS:
Vida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Balti rusiški šalšibarščiai Okroška
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanus šaltibarščių variantas be burokėlių. Ši sriuba Rusijoje yra vadinama Okroška ir tradiciškai gaminama ne su kefyru, o su gira, bet variantas su kefyru man netgi dar Labai skanus šaltibarščių variantas be burokėlių. Ši sriuba Rusijoje yra vadinama Okroška ir tradiciškai gaminama ne su kefyru, o su gira, bet variantas su kefyru man netgi dar skanesnis. O jeigu vsigi norėsite išbandyti originalų receptą su gira vietoje kefyro, ją pilkite pačioje pabaigoje, prieš pat patiekiant sriubą. (...daugiau) Vida
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų kefyro (arba giros)
100 gramų rūkyto kumpio (arba kitokios virtos arba keptos mėsos arba dešrytės)
3 vienetai agurkų
2 vienetai bulvių (virtų)
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 pundelis ridikėlių
1 pundelis krapų
1 pundelis svogūnų laiškų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Virtas ir atvėsintas bulves, virtus kiaušinius, kumpį, agurkus bei ridikėlius supjaustykite kubeliais.
2.
Viską sumaišykite su smulkiai supjaustytais krapais bei svogūnų laiškais.
3.
Užpilkite kefyru ir išmaišykite. Pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais. Jeigu norisi skystesnės sriubos, galite ją atskiesti paprastu arba gazuotu vandeniu arba gira.
4.
Atšaldykite ir patiekite. Skanaus!
AUTORIUS: Vida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital