Baltarusiškas meduolis

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Baltarusiškas meduolis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
210 g riešutinės chalvos
1 stiklinė cukraus
3 stiklinės miltų
1 kiaušinis
3/4 stiklinės slyvų džemo
1 šaukštelis sodos
vanilinio cukraus
cinamono (Cinamonas)
druskos
riebalų formai ištepti
2 šaukštai cukraus
4 šaukštai vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Chalvą sutrinti, įmušti kiaušinį, sudėti džemą, suberti cukrų, vanilinį cukrų, cinamoną, sodą ir žiupsnelį druskos. Viską išmaišyti, suberti miltus ir užminkyti tešlą. Po 30-45 min. tešlą iškočioti ir sudėti ant išteptos kepimo skardos. Kepti apie 45 min. ne aukštesnėje kaip 180°C temperatūroje. Gatavus meduolius aptepti glajumi.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital