Baltam vyne su pomidorų padažu kepti šonkauliukai arba trispalvė pietų lėkštėje

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Baltam vyne su pomidorų padažu kepti šonkauliukai arba trispalvė pietų lėkštėje
Baltam vyne su pomidorų padažu kepti šonkauliukai arba trispalvė pietų lėkštėje
Baltam vyne su pomidorų padažu kepti šonkauliukai arba trispalvė pietų lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,5 kg šonkauliukų
1 stiklinė sauso balto vyno
4 valgomi šaukštai sojos padažo
1 nedidelė česnako galva
druska pagal skonį
1 arbatinis šaukštelis grūstų juodųjų pipirų
1 stiklinė pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Marinatui skirtus produktus sumaišiau dubenyje. Nuluptas česnako skilteles supjausčiau išilgai kiekvieną į 4 dalis. Šonkauliukus, jei dar nesupjaustyti, supjausčiau po kauliuką atskirai. Sudėjau į dubenį su marinatu ir išmaišiau, kad marinatas vienodai pasiskirstytų. Taip paruoštą mėsą palikau parai marinuotis. Jei labai skubiai reikia pagaminti - palikite mažiausiai 12 val. Kepiau 190 laipsnių orkaitėje 50 min., kepimo indą uždengusi folija, kad pasitroškintų. Iškepusius patiekiau su spagečiais, konservuotais kukurūzais ir svogūnų laiškais.
SKANAUS !
AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital