Balta mišrainė pagal Andželiką - su avokadais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Balta mišrainė su avokadais
Autorius apie receptą: Skani ir lengvesnė nei tikra balta mišrainė. Skani ir lengvesnė nei tikra balta mišrainė. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
400 gramų konservuotų žirnelių
1 vienetas rūkytų vištienos šlaunelių (arba krūtinėlės)
3 vienetai kiaušinių (virtų)
1 vienetas avokadų (gerai sunokusio)
150 gramų marinuotų agurkų
150 gramų agurkų (šviežio)
1 vienetas morkų (virtos, didesnės)
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
Užpilui:
4 šaukštai jogurto, natūralaus (naudojau graikišką)
0.5 šaukštelio garstyčių (arba pagal skonį)
0.5 šaukštelio citrinų sulčių
pagal poreikį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žirnelius nuvarvinti. Avokadą supjaustyti ir apšlakstyti citrinų sultimis. Nedideliais gabalėliais supjaustyti kiaušinius, morką, marinuotus agurkus, šviežią agurką, vištienos šlaunelę.
2.
Jogurtą sumaišyti su garstyčiomis, citrinų sultitmis, druska, pipirais ir smulkintais krapais. Užpilti ant supjaustytų daržovių ir gerai išmaišyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital