Balta mišrainė kitaip - su pievagrybiais

AUTORIUS:
Laima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Balta mišrainė su pievagrybiais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Baltą mišrainę mėgstu tiek aš, tiek visa mano šeima, bet kartais mėgstu paeksperimentuoti ir ją paruošti su kokiu neįprastu ingredientu. Šį kartą - pievagrybiais. Baltą mišrainę mėgstu tiek aš, tiek visa mano šeima, bet kartais mėgstu paeksperimentuoti ir ją paruošti su kokiu neįprastu ingredientu. Šį kartą - pievagrybiais. Laima
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai bulvių (virtų)
4 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
2 vienetai morkų (virtų, nedidelių)
200 gramų pievagrybių
3 vienetai marinuotų agurkų
150 gramų konservuotų žirnelių
1 pundelis svogūnų laiškų
pagal poreikį majonezo
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pievagrybius supjaustyti nedideliais gabaliukais.
2.
Į keptuvę įpilti šiek tiek aliejaus, daug pilti tikrai nereikia, įkaitinti, suberti pievagrybius ir pakepti kelias minutes. Tuomet perdėti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai. Atvėsinti.
3.
Bulves, agurkus ir morkas supjaustyti kubeliais, kiaušinius susmulkinti, suberti į dubenį.
4.
Į dubenį su paruoštais ingredientais suberti žirnelius, sudėti pievagrybius, pabarstyti pipirais ir išmaišyti su majonezu. Sudėti į maistine plėvele išklotą indą, šiek tiek palyginti paviršių. Ant viršaus uždėti apverstą lėkštą ir staigiu judesiu apversti. Nuimti formą.
5.
Svogūno laiškus susmulkinti ir papuošti. Patiekti galima ir įprastame salotų inde.
AUTORIUS: Laima
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital