Balta mišrainė kitaip

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Balta mišrainė kitaip
Balta mišrainė kitaip
Balta mišrainė kitaip
Autorius apie receptą: Tikrai prisipažinsiu, kad baltą mišrainę ruošiu visoms šventėms. Bet kartais norisi kažkokių jos interpretacijų. Baltos mišrainės bet kitokios, gaivesnės. Tai štai Tikrai prisipažinsiu, kad baltą mišrainę ruošiu visoms šventėms. Bet kartais norisi kažkokių jos interpretacijų. Baltos mišrainės bet kitokios, gaivesnės. Tai štai ateinu su kitokios bulvių mišrainės interpretacija. Receptą radau Beatosvirtuve.lt svetaineje . (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų bulvių (geriau kuo mažesnių)
5 vienetai kiaušinių
200 gramų marinuotų agurkų
1 stiklinė šaldytų žirnelių
1 pundelis ridikėlių
2 vienetai agurkų
1 pundelis krapų
Užpilui:
3 šaukštai obuolių acto
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
Padažui:
4 šaukštai majonezo
1 šaukštas grūdėtųjų garstyčių
1 šlakelis citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bulves nuskutame.
2.
Kiaušinius ir bulves užkaičiame virti. Jei bulvės nėra labai didelės perpjauname per pusę, jei šiek tiek didesnės padaliname skiltelėmis į 4 dalis.
3.
Žirnelius paverdame 3 min. Tada perliejame šaltu vandeniu, kad išliktų graži, ryški spalva.
4.
Užpilui sumaišome actą, aliejų ir druską.
5.
Ant išvirusių dar šiltų bulvių užpilame bulvių padažą, kad šios sugertų visą skonį.
6.
Ridikėlius ir marinuotus agurkėlius, agurkus supjaustome griežinėliais. Kiaušinius nulupame ir supjaustome skiltelėmis, krapus pasmulkiname.
7.
Padažui sumaišome majonezą, garstyčias ir citrinų sultis.
8.
Į lėkštes dedame bulves, kiaušinius, supjaustytas daržoves, žirnelius. Maišome su padažu ir valgome.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital