Balta migdolų nuga

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
Balta migdolų nuga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g kapotų migdolų
1 a. š.  tarkuotos apelsinų žievelės
1/2 a. š. cinamono
125 g medaus
250 g cukraus
2 kiaušinių baltymai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Migdolus paspraginti sausoje keptuvėje. Suberti apelsinų žievelę, cinamoną, cukrų ir sudėti medų. Masę pakaitinti, dažnai maišyti. Atšaldytus baltymus išplakti iki standžių putų. Saldžią masę virti, kol gražiai pagels. Paskui pamažu supilti į baltymų putas. Dažnai ir gerai maišyti. Paruoštą masę sukrėsti į riebalais išteptą kepimo skardą, viršų išlyginti riebalais ištepta mentele. Iškepusią ir atvėsusią nugą supjaustyti mažais gabaliukais ir palikti, kad sukietėtų. Skanaus!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (7)
karamele
2012-08-09 23:39
taigi aiskiai parasyta,kad iskepusia nuga atsaldyti...tokio chaotisko recepto seniai neskaiciau ATSAKYTI
greta
2010-12-18 18:52
kepti nugos nereikia. tyiesiog jos pavirsiu islyginus palikti saldyti. ATSAKYTI
Ll.
2010-12-08 18:47
Nuo kada nuga kepama??? Jei nezino recepto, tai tegul ir nededa. ATSAKYTI
kkts
2010-10-24 17:47
kiek laiko kepti? kokioje formoje saldyti, kad butu bent truputi panasu i tai, kas yra nuotraukoje? ATSAKYTI
asta
2010-08-05 19:42
kiek laiko ir kokioj temperaturoj kepti kazkodel pamirsta parasyt:( ATSAKYTI
Audrone
2010-04-02 22:17
O kiek laiko reiketu kepti? ATSAKYTI
asaraa
2010-03-09 15:08
Kas vaizduojama paveiksliuke, toli grazu nuo realybes :( Labai gaila. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital