Balta lietuviška mišrainė kitaip - su liežuviu

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Mišrainė su liežuviu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Jei kiek pabodo tradicinė lietuviška balta mišrainė, siūlau išbandyti kiek kitokį jos variantą - su virtu liežuviu! Jei kiek pabodo tradicinė lietuviška balta mišrainė, siūlau išbandyti kiek kitokį jos variantą - su virtu liežuviu! Renata
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai bulvių (virtų su lupenomis)
3 vienetai raugintų agurkų
200 gramų kiaulės liežuvio (arba jaučio, virto)
150 gramų konservuotų žirnelių
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 vienetas morkų (virtų)
0.5 vieneto svogūnų
šiek tiek majonezo
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Bulves, morkas ir kiaušinius nulupkite, supjaustykite kubeliais.
2.
Liežuvį, svogūna ir agurkus taip pat supjaustykite kubeliais, sumaišykite su virtomis daržovėmis, kiaušiniais, žirneliais ir majonezu. Jei nemėgstate žalio svogūno, jo galima ir nedėti. Pagardinkite pipirais.
AUTORIUS: Renata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital