Balta ir raudona žuvis su mangų salsa

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Balta ir raudona žuvis su mangų salsa
Balta ir raudona žuvis su mangų salsa
Balta ir raudona žuvis su mangų salsa
Balta ir raudona žuvis su mangų salsa
Balta ir raudona žuvis su mangų salsa
Balta ir raudona žuvis su mangų salsa
Balta ir raudona žuvis su mangų salsa
Balta ir raudona žuvis su mangų salsa
Balta ir raudona žuvis su mangų salsa
Balta ir raudona žuvis su mangų salsa
Autorius apie receptą: Paragavę šio patiekalo, ilgokai nenorėsite ruošti kito, o tik kartoti šį! Žuvis iškepa labai skani ir soti, o salsos padažas suteiks sultingumo ir malonios gaivos. Paragavę šio patiekalo, ilgokai nenorėsite ruošti kito, o tik kartoti šį! Žuvis iškepa labai skani ir soti, o salsos padažas suteiks sultingumo ir malonios gaivos.
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų mažų bulvyčių (virtų)
150 gramų žuvies (raudonos)
150 gramų žuvies (baltos)
1 vienetas pomidorų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 vienetas aitriosios paprikos
1 vienetas kukurūzų burbuolių (virtos)
1 vienetas čiabatos
1 gabalėlis sviesto
0.5 vieneto mango vaisiaus
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas baltojo vyno acto
1 šaukštas rūkytos paprikos miltelių
1 šlakelis rapsų aliejaus
1 sauja kalendros
1 sauja petražolių
1 sauja baziliko
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žuvį apibarstyti druska, apipilti alyvuogių aliejumi ir kepti ant grotelių. Baltą žuvį kepti apie 5 min, o raudoną – 7-8 min.
2.
Mažais kubeliais supjaustyti pomidorus, raudoną svogūną, mangą. Susmulkinti čili pipirą, skiltelę česnako, kalendrą, įdėti druskos.
3.
Bulves apvirti puode. Mažame indelyje sumaišyti 2-3 šaukštus alyvuogių aliejaus, smulkiai pjaustytą česnako skiltelę, šaukštą rūkytos paprikos, druskos. Šiuo marinatu apipilti apvirtas bulves ir kepti ant griliaus.
4.
Į indą įdėti saują petražolių, druskos, balto vyno acto, tris šaukštus alyvuogių
5.
aliejaus, 4 šaukštus rapsų aliejaus. Viską sutrinti elektriniu trintuvu ir pilti ant baltos žuvies, kai ji bus iškepta.
6.
Į indą įdėti pusę vazonėlio šviežių bazilikų, žiupsnį druskos, 3 šaukštus alyvuogių aliejaus.
7.
Viską sutrinti elektriniu trintuvu ir pilti ant raudonos žuvies, kai ji bus iškepta.
8.
Čiabatą ir kukurūzo burbuolę aptepti sviestu ir šiek tiek apkepti grilyje.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital