Balandėliai su tradiciniu padažu

AUTORIUS:
Vida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Balandėliai su tradiciniu padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų kiaulienos
5 šaukštai pomidorų padažo (DAUMANTŲ tradicinis)
150 gramų grietinės
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
1 stiklinė ryžių
1 vienetas kopūstų (švieži)
3 šaukštai miltų
3 vienetai lauro lapų
1 vienetas svogūnų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Gražiai išpjauname kopūsto kotą, viršutinius lapus nuskabome. Paruošta kopūstą apverdame pasūdytame vandenyje, kol lapai suminkštėja.
2.
Į faršą suberiame apvirtus (virti 5 - 8 minutes) ryžius, sudedame apkeptą ir susmulkintą svogūną, beriame druskos ir pipirų. Mėsą įvyniojame į kopūstų lapus.
3.
Balandėlius apkepame iš abiejų pusių įkaitintame aliejuje.
4.
Tada sudedame juos į pasūdytą verdantį vandenį. Dedame lauro lapų, "Daumantų" tradicinio pomidorų padažo.
5.
Sausoje keptuvėje apkepame miltus, tada, nuolat maišant, dedame grietinę. Kai masė pasidaro tirštoka, šaukštu ar samčiu, pilame šiek tiek sultinio iš balandėlių ir maišome, kol nelieka miltų gumuliukų. Padažą supilame į balandėlius ir troškiname, ant mažos ugnies, apie 30 - 40 minučių.

Skanaus :)
AUTORIUS: Vida
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Tadas
2021-08-21 17:43
Ačiū:) Skanu buvo:) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital