Balandėliai su ryžių, cukinijos ir paprikų įdaru

AUTORIUS:
Diana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Balandėliai su ryžių, cukinijos ir paprikų įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


Balandėliams:

 

1 kopūstas

1 raudona paprika

1 žalia paprika

1 geltona paprika

150 g cukinijos

1 svogūnas

1 stiklinė ryžių

alyvuogių aliejaus kepti

druska

malti juodieji pipirai

 

Padažui:

 

0,5 l vandens

5 v. š. pomidorų padažo

3 v. š. grietinės

druska

pipirai

PARUOŠIMO BŪDAS:

Pasūdytame vandenyje apvirkite kopūstą ir nuimkite po vieną kopūsto lapus.


Išvirkite ryžius.


Išimkite paprikų sėklalizdžius ir supjaustykite jas kubeliais.


Cukiniją nulupkite, išimkite sėklas ir taip pat supjaustykite kubeliais.


Pakepinkite keptuvėje svogūnus.


Virtus ryžius ir visas daržoves sumaišykite kartu su druska ir pipirais ir gautą masę suvyniokite į kopūsto lapus.


Balandėlius dėkite į įkaitysią keptuvę su aliejumi ir vartydami apkepkite, kol gražiai parus.


Tuomet dėkite apkeptus balandėlius į puodą ir užpilkite juos vandens, pomidorų padažo, grietinės, drusko ir pipirų padažu bei patroškinkite maždaug 15-20 min.


Skanaus.


Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Diana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital