Balandėliai su pomidorų padažu

AUTORIUS:
Laima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Balandėliai su pomidorų padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas kopūstų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
500 gramų mėsos (malta)
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis prieskonių (universalūs)
2 šaukštai pomidorų padažo (DAUMANTŲ)
2 šaukštai aliejaus
1 sauja ryžių
2 šaukštai miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kopūstą dėtį į puodą su verdančiu pasūdytu vandeniu ir apvirti keletą minučių, kad lengviau atsiskirtų kopūsto lapai. Atskirtų kopūsto lapų sustorėjimus nupjauti.
2.
Į maltą mėsą įmušti kiaušinį, supilti išvirtus ryžius, suberti smulkintą česnaką, pagal skonį druskos, pipirų. Viską gerai suminkyti.
3.
Į kopūsto lapus dėti po šaukštą mėsos įdaro ir suvynioti. Paruoštus balandėlius apvolioti miltuose, dėti į troškintuvą ir užpilti vandeniu, kuriame virė kopūstas.
4.
Atskirai pakepinti tarkuotą morką ir pjaustytą svogūną, pabaigoje įpilti pomidorų padažą. Pakepintas daržoves supilti ant balandėlių.
5.
Troškintuvą uždengti dangčiu ir dėti į įkaitintą iki 200°C orkaitę maždaug 1 valandai. Patiekti su bulvių koše.
AUTORIUS: Laima
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital