Balandėliai su įvairiais padažais ir įdarais

AUTORIUS:
Roberta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Balandėliai su įvairiais padažais ir įdarais
Balandėliai su įvairiais padažais ir įdarais
Balandėliai su įvairiais padažais ir įdarais
Balandėliai su įvairiais padažais ir įdarais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Reikės:
Kopūsto gūžės
500 g maltos mėsos(jautienos – kielienos faršo)
Svogūno ( 100 g)
2 šaukštų sviesto
Pusės stiklinės ryžių
Pipirų
Druskos
Kiaušinio
Pomidorų padažui:
1 – 2 tirpaus sultinio kubeliai
3 šaukštai pomidorų tyrės
2 šaukštai sviesto
Pipirų
Druskos
Svogūnų padažui:
1,5 stiklinės mėsos sultinio
4 svogūnai
Šaukštas miltų
Šaukštas sviesto
2 šaukštai tirštos 30 % riebumo grietinės
0,5 šaukštelio baltųjų pipirų
Žiupsnelis muskato riešuto
Cukraus
Druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošiamas įdaras: išverdami birūs ryžiai, nulupamas svogūnas, sukapojamas ir pakepinamas svieste.
Į mėsą sudedamas apkeptas svogūnas, kiaušinis, pasūdoma, įdedama pipirų ir gerai išmaišoma.
Ant išvirto atskirto kopūsto lapų dedamas įdaras ir vyniojama kaip parodyta foto. Nupjaustami pakietėjimai peiliu.
Balandėlius dėti į kopūstų lapais, tarkuotomis morkomis, prieskoniais pabarstytą puodą, užpilti pomidorų arba svogūnų padažu ir virti uždengus 40 – 60 min, troškinti ant mažos ugnies. Padažą galima paskaninti grietine. Padažai: Pomodorų padažui sultinio kubelius užpilti 3 stiklinėmis karšto vandens, sudėti pomidorų tyrę ir sviestą. Pasūdyti, įberti žiupsnelį pipirų ir cukraus. Svogūnų padažui svogūnus nulupti, sukapoti, užpilti sultiniu, išvirti ir viską pertrinti per sietelį. Miltus pakepinti svieste, atskiesti šaltu sultiniu, sudėti prieskonius ir išmaišyti. Padažą užvirinti, nukelti nuo ugnies, supilti grietinę ir gerai išplakti. Štai dar keli balandėlių įdarai: Daržovių įdaras: 5 morkos, 3 svogūnai, kiaušinis, pusė stiklinės ryžių, šaukštas sviesto, šaukštas miltų, druska, sultinys.
Daržoves nuvalyti, susmulkinti, pakepinti sviestu, apibarstyti miltais, druska, įpilti sultinio ir patroškinti. Į atvėsusias daržoves sudėti pusiau išvirusius ryžius, įmušti kiaušinį ir viską gerai išmaišyti. Varškės įdaras: 500 g varškės, pusė stiklinės ryžių, šaukštas sviesto, pusė stiklinės grietinės, kiaušinis, druska, cukrus.
Išverdama biri ryžių košė, sudedama ištrinta varškė, įmušamas kiaušinis, supilama grietinė, įberiama žiupsnis cukraus, pasūdoma ir viskas gerai išmaišoma. Tad darykite taip kaip labiausiai mėgstate ! Mums labiausiai patinka su mėsyte bei su padažais. Skanaus !
AUTORIUS: Roberta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
renata
2011-01-07 00:04
papildymas
dar labai skanu, kai paruostus balandelius pakepinate keptuveje, pries troskinant, tada kopustas buna minkstesnis ir tikrai skanesnis. :) skanaus:) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital