Balandėliai su daržovėmis

AUTORIUS:
Kinga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Balandėliai su daržovėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 dideli kopūstų lapai
2 pomidorai
100 g maltos jautienos
30 g kubeliais supjaustytų svogūnų
1 kiaušinis
4 šaukštai džiūvėsėlių
1 žiupsnelis muskato
druskos ir pipirų
2 šaukštai aliejaus
50 g žiedeliais supjaustytų svogūnų
100 g raugintų kopūstų
1 raudona saldžioji paprika
1 žalia saldžioji paprika
0,125 l tirštos grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūstų lapus apvirti ir atvėsinti šaltame vandenyje. Atvėsusius išgriebti iš vandens, nusausinti ir išpjauti stambias lapų gyslas. Pomidorus nuplikyti karštu vandeniu ir nulupti. Maltą mėsą sumaišyti su svogūnais, įmušti kiaušinį, suberti džiūvėsėlius ir prieskonius. Ant lentelės pakloti kopūsto lapus, užkrėsti įdaro ir suvynioti. Keptuve įkaitinti aliejų ir balandėlius apkepti iš visų pusių. Įpilti 1/8l vandens, suversti žiedeliais supjaustytus svogūnus bei raugintus kopūstus. Pomidorus ir paprikas perpjauti pusiau, išskobti sėklas ir supjaustyti šiaudeliais. Likus 15 minučių iki troškinimo pabaigos, suversti į keptuvą su balandėliais ir sumaišyti su raugintais kopūstais. Balandėlius ir daržoves pagardinti su grietine.
AUTORIUS: Kinga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital